Utiliteit


Haarsteegsestraat

Verbouwing zorgboerderij - Haarsteeg

De voormalige schuur en overkapping zijn vernieuwd en geschikt gemaakt voor het ontvangen van gasten in de zorgboerderij en de woning. De eikenhouten spanten en de oude rustieke vloertegels geven het interieur een fraaie en landelijke aanblik.
Kofschip

nieuwbouw kinderdagverblijf - Lelystad

Op de bestaande fundering is een nieuw kinderdagverblijf gebouwd. De constructie is licht gehouden om de extra verdieping te kunnen dragen. Door toepassing van stucwerk vlakken krijgt het gebouw een passend speels karakter.
Kleine koppel

Verbouwing vrachtboot tot kantoren - Amersfoort

Een oude vrachtboot is letterlijk doormidden gezaagd en geschikt gemaakt voor kantoren. De zaagsnede is ruw en hoekig uitgevoerd om de benaming van het project te onderstrepen: schipbreuk!
De Maas

Nieuwbouw bedrijfshal en kantoren - Best

Deze bedrijfshal, met op de verdieping kantoren, is gevormd naar de kromming van de weg. Op de verdieping biedt de glasstrook een fraai zicht over het terrein.
Lindenhout

Uitbreiding bedrijfshal/kantoren - Mege

De uitbreiding van de bedrijfshal huisvest op de begane grond een kantine en op de 1e verdieping een kantoor. Door toepassing van lichtgekleurde metalen golfplaten in combinatie met antracietkleurige aluminium kozijnen ontstaat een modern en strak-vormgegeven uitbouw.